Esports

La seva situació, tant a prop de la platja com del centre, fa de l’Hotel Florida el lloc ideal de relax, per arribar, deixar el cotxe en el pàrking, i oblidar-se per uns dies de la carretera i els embussos. Si us agrada practicar esports l'oferta a Tossa és força atractiva.

Piscina municipal
Amb Jacuzzi, aeròbic, gimnàs i cycling. Tiquets individuals, per grups i abonaments. Coberta i climatitzada.


Golf y pitch & put
A les immediacions de Tossa hi ha 10 camps de golf de totes les categories i mides. Un dels més importants és el PGA Golf Catalunya que es troba a uns 15 km de Tossa.


Submarinisme
El fons marí de Tossa és un indret ideal per practicar aquest esport.
A Tossa existeixen cinc centres de submarinisme amb possibilitat de practicar immersions pels ja experimentats o bé per iniciar-se en aquest esport.


Tennis
A Tossa hi ha 22 pistes de tennis que en cas d’estar-hi interessat es poden reservar des de la mateixa recepció de l’hotel.


Bicicletes, BTT i Motocicletes
Possibilitat de llogar bicicletes i motocicletes per fer excursions, bé sigui per carretera, bé pels entorns naturals de Tossa amb l’existència d’un centre BTT amb plànol de rutes i instal·lacions pel manteniment de les vostres bicicletes.


Vela i surf de vela
Presa de contacte amb aquest esport nàutic, amb el que s'ensenya el comandament del vaixell de vela.


ski nàutic
Centres de buceig i activitats nàutiques amb programes i cursos dissenyats per a principiants.


Canoa i caiac
Teoria i pràctiques a la mar i gaudint del recorregut costaner, per a totes les edats i nivells: baix - mitjà - alt.


A més a més a Tossa hi ha la possibilitat de practicar altres activitats com poden ser tir a l’arc, tirolina, escalada, pista d’obstacles, senderisme, clifting, raid aventura, passejades en barca, esquí bob, frontó, futbol, rugbi, paracaigudisme nàutic, paint ball, mini golf i bitlles.
Faci la seva reserva -5% dte. a l'Hotel Florida
Reservar
© 2021Hotel Florida - Tossa de Mar - Costa Brava  |  Avís legal |  Cookies