Cultura

La nostra vila marinera va esdevenir al llarg del segle XIX la “Babel de les Arts” per la seva gran contribució a la cultura i a l'art català. Tossa de Mar es va convertir en lloc de trobada i inspiració d'artistes d'arreu del món.

vila_romana
Vila romana dels Ametllers

Una de les viles rurals més importants de l'antiga província romana Tarraconense formada per dos nuclis, l'urbà i el rústic, amb restes d'un espai termal, diferents mosaics, hipocaust i nombrosos objectes. Entrada gratuïta.
museo
Museu Municipal de Tossa de Mar

Inaugurat el 1935. El Museu recull una important col·lecció d’art modern, amb obres dels artistes nacionals i estrangers. La secció arqueològica del subsòl testimonia la presència de l’home dins el nostre terme municipal des del paleolític fins a l’alta edat mitjana.
la_nau
Edificio "La Nau"

Sales polivalents aptes per a la celebració de congressos, reunions, jornades, exposicions, etc.
faro
Centre d'Interpretació dels Fars de la Mediterrània

Un dels espais culturals i lúdics més atractius de la Costa Brava amb les tecnologies audiovisuals més avançades per apropar-se al món dels fars, la seva història i el seu funcionament.


El nostre personal de recepció s'encarregarà no sols d'atendre-us en els serveis de l'hotel i d'informar-vos amb gust de les ofertes de caràcter lúdic que existeixin en aquest moment sinó de facilitar-vos informació i reserva d'activitats culturals.
Faci la seva reserva -5% dte. a l'Hotel Florida
Reservar
© 2023Hotel Florida - Tossa de Mar - Costa Brava  |  Avís legal |  Cookies